Proiectare gradini 3D & 2D

Putem realiza cele mai frumoase proiecte, opere de arta cum spun clientii nostri, in care sa va puteti bucura nu numai de frumusetea curtilor sau parcurilor, ci si de o mai buna functionalitate.

Firma noastra poate realiza planuri in format 3D in care veti putea vedea in cele mai mici detalii tot ce tine de amenajare si locatia fiecarei plante cat si tipul speciilor plantate dupa aprobarea dvs.

Realizam curti, gradini, parcuri si spatii verzi, indiferent de dimensiun, pentru un impact vizual de invidiat si admirat de trecatori si de dvs.

Proiectarea in format 2D presupune amenajarea de infrastructura, astfel incat proiectul sa fie perfect executat conform cerintelor.

Astfel, dupa proiectarea spatiului verde in format 3D sau 2D, vom putea incepe efectiv lucrarile de amenajare si executare a tututor punctelor din proiectul propus de noi si aprobat de dvs.

Fiecare curte este diferita si poate fi planificata incat sa aiba unicitatea pe care v-o doriti. Se spune ca nu doar casa, ci si curtea poate fi oglinda personalitatii dvs. Astfel, puteti amenaja orice spatiu dupa sufletul si dorinta pe care o aveti. In peisagistica se includ si aleile pentru zona pietonala, cat si diverse decoratiuni sau spatii din lemn pentru depozitare sau un design deosebit locatiei dvs.

Amenajarea curtilor, parcurilor sau spatiilor verzi vor fi facute in asa fel sa se potriveasca in tocmai cu imobilul dvs. pentru a se complementa reciproc, devenind un spatiu bine conturat si imbinandu-se armonios cu toate elementele din locatia dvs.

In proiectarea 3D a spatiului care urmeaza sa fie remordernizat, includem urmatoarele servicii:

Pozitionarea aleilor

Pozitionarea aleilor, a zonelor care vor fi plantate si a tuturor zonelor functionale (barbecue, masa, spatii de joaca, terenuri de sport etc.). Proiectul va lua in calcul, bineinteles, si toate detaliile necesare executarii lui.

Evidentierea nivelului

Evidentierea posibilelor diferente de nivel de pe suprafata spatiului de interes.

Materiale de constructie

Elementele de constructie care vor fi utilizate pe suprafata spatiului (pergole, jardiniere, fantani sau variate constructii din lemn)

Irigatie si iluminare

Sisteme de irigatii si de iluminat - cele dintai, extrem de importante pentru o intretinere adecvata a plantelor, cat si pentru un aspect ingrijit si placut.

Cromatica designului

Stabilirea unei cromatici armonioase pentru intregul proiect, care sa unifice toate elementele de design exterior.

Finisaje de calitate

Conceptia finisajelor care vor fi utilizate in momentul executarii proiectului propus.

Flowers Green

Servicii profesionale de landscaping si gradinarit

0