Intretinere si fertilizare

Cum intretinem gradina?

In fiecare sezon, atat plantele cat si gazonul au nevoie de o nutritie si o alimentatie disticta.

Indiferent de ce anotimp este afara, vegetatia are nevoie de un ingrasamant caracteristic sezonului. De exemplu, plantele au sanse mai mari sa isi dezvolte radacinile mai puternic si repede primavara in etapa de vegetatie.

Ingramantul poate fi dozat, in medie undeva intre 30 – 50g/ mp, aceasta fiind recomandarea generala, insa doza de fertilizant va fi determinata mai precis de catre personalul profesionist. Un aplicator de ingrasamant este cea mai recomandata modalitate pentru o aplicare omogena.

De asemenea, recomandarea generala este ca fertilizantul folosit sa fie cu eliberare lenta (pe o perioada de trei luni), astfel incat gazonul sa poata fi “hranit” uniform cu doze mici pe toata perioada sezonului.

In acelasi timp cu procesul de fertilizare, este o buna oportunitate de a scarifica solul si gazonul. Prin acest proces gazonul este revitalizat, ramasitele de gazon mort fiind eliminate, lasand loc gazonului sa creasca liber si frumos.

Ce poate fi mai frumos decat un gazon bine intretinut?
Oricine isi doreste un gazon verde si frumos, invidiat si admirat de toata lumea, incat prietenii si vecinii vor dori sa afle secretele dvs. Acest lucru este realizat prin procesul de fertilizare si scarificare, astfel oferind gazonului ingrijirea pe care o merita pentru a creste puternic si cu o rezistenta crescuta la boli. O gradina aranjata si amenajata cuprinde o variatie mare de plante. Arborii, plantele si arbustii sunt nelipsiti intr-un astfel de spatiu verde.
Echipa noastra are capacitatea de a formula un plan bine definit pentru a ingrijii fiecare varietate in parte, acestea cuprinzand:
Udarea si fertilizarea periodica
Lucrari de tundere si taiere in functie de soi, arbori, arbusti, garduri vii, plante agatatoare, pomi fructiferi, trandafiri
Saparea plantelor si a grupurilor de plante
Bilonari (executarea ridicaturilor de pamant de-a lungul sirurilor de plante)
Tratamente pentru prevenirea si combaterea bolilor si daunatorilor
Comercializare plante:

Dispunem de peste 2.500 de specii si varietati de plante care pot fi aduse oricand la comanda din reteaua noastra vasta de pepiniere specializate. Gama de plante cuprinde arbori si arbusti, de la dimensiuni mici, pana la peste 10-15 metri inaltime, bonsai, plante cu forme "topiary", nenumarate specii de tufe si ierburi decorative, plante cu flori.

Proiectele noastre au garantia de a rezista si a se adapta climatului specific al Romaniei, astfel incat nu veti avea griji in ceea ce priveste posibilele pierderi la inaugurarea spatiului. In acest fel va puteti bucura de un spatiu verde cu un aspect estetic deosebit.
Flowers Green

Servicii profesionale de landscaping si gradinarit

0